1. yle.fi
  2. Uutiset

Traktori lisää urostusta

Lumitöiden tekeminenkin voi olla hauskaa ja hubaa. Kun on pakkaslunta. Ja traktori. Bonuksena tulee vielä miehinen mielihyvän tunne kun pystyt valjastamaan 60-lukulaisen traktorilegendan arjen elämänhelpottajaksi.

lumi
Rupsahtaneesta uroksestakin tulee testosteronia tihkuva pikkupoika kun alla on teknologian huipputuotteet. Eli rattori, linko ja pakkaslunta.
Rupsahtaneesta uroksestakin tulee testosteronia tihkuva pikkupoika kun alla on teknologian huipputuotteet. Eli rattori, linko ja pakkaslunta.YLE Jari Vesa

Valtaosa tasavaltalaisista kiroaa lumentulon ja erityisesti siihen liittyvät lumityöt. Pelkkä manuaalinen lumenliikutus syö miestä ja naista siinä kuin homeiset potut. Ja varsinkin jos kolattavana on raskasta plussalunta ja rieskan kokoisia hiutaleita tuntuu tippuvan loputtomasti.

Testosteronikone Valmet 565

Lumityöt voivat olla myös iloinen asia. Ilon tuojana voi olla esimerkiksi Valmet 565 vuodelta 1967 varustettuna lumenheittimellä eli lumilingolla. Lumen lennätystä helpottavat sähköstartti, toimivat valot, hevosvoimia riittävästi ja sutittavat takapyörät.

Kaiken tämän seurauksena varttuneempi herrahenkilökin tuntee itsensä testosteronia tihkuvaksi teinipojaksi. Ja odottaa suu vaahdossa seuraavaa pakkaslumimyräkkää.

Mutta vain pakkaslunta, sillä märkä lumi tietää kolahommia. Ja se on taas toinen juttu.

Lähteet: YLE Perämeri

Lue seuraavaksi