Robin: Yritän pitää pään kylmänä

Skeittiaiheisella Frontside Ollie -singlellä netissä huiman suosion saanut laulajalupaus Robin kertoo, että tulevalla albumilla kuullaan nuorten ajatuksia elämästä. Suosiostaan huolimatta nuori turkulaispoppari vakuuttaa, ettei menestys nouse päähän, jos niin päättää.

kulttuuri

13-vuotiaan Robinin esikoisalbumi Koodi julkaistaan vajaan kuukauden kuluttua.

- Albumilla on musiikkia muun muassa siitä, kun isä huutaa. Sitten on sellainen hiljaisempi biisi, joka on oikeastaan tarkoitettu äideille. Ylipäänsä biisit kertovat siitä, mitä meidän ikäisten nuorten päässä liikkuu, valottaa Robin Packalen uuden albuminsa sisältöä.

Robin kipusi suuren yleisön tietoisuuteen huippunopeasti netin avulla. Pikainen muutos tavallisesta koulupojasta teinitähdeksi ei hetkauta nuorta miestä.

- Pystyn käymään koulua ihan normaalisti. Nimikirjoituksen pyytäjiä on paljon ja kirjoitan nimmareita mielelläni. Jos on itse päättänyt, ettei julkisuus nouse hattuun, niin pää pysyy kyllä kylmänä, vakuuttaa Robin.

Robin Packalen on soittanut ja laulanut jo pitkään nuoresta iästään huolimatta. Nuoren jalat ovat kuitenkin tiukasti maassa.

- Toivottavasti musiikista tulee minulle ammatti, mutta vielä sitä ei voi tietenkään tietää, miettii Robin.

Turkulaispojan esikoissinglen videota Frontside Ollie on klikattu YouTube -palvelussa yli kolme miljoonaa kertaa.

Lähteet: YLE Turku