Muutama uskollinen jonotti Madonna-lippuja pakkasessa

Liput Madonnan Olympiastadionin konserttiin ensi elokuulle tulivat myyntiin tänään tiistaiaamuna. Ensimmäinen jonottaja oli saapunut Stockmannin kellon alle jo puoli viideltä aamulla. Vaikka lippujen riittävyys huolestutti, oli omaa paikkaansa tullut pakkaseen odottamaan vain puolenkymmentä fania.

kulttuuri
YLE / Olli-Pekka Ihamäki

Ensimmäisenä paikalle saapunut, viltteihin kääriytynyt Santeri halusi varmistaa itselleen paalupaikan.

- Haluan parhaat liput lavan edestä, koska tämä on ensimmäinen kerta, kun näen Madonnan. En halunnut missata tilaisuutta.

Runsaan sadan euron hinta hieman hirvitti kovimpiakin faneja jonossa.

- Onhan se kallis, mutta ei sitä ihan joka vuosi tapahdu tai montaa kertaa elämässä. Viime kerralla Jätkäsaaressa paikkani oli todella huono, en oikein nähnyt enkä kuullutkaan, toisena jonossa ollut Hanna kuvaili.

Paikkojen riittävyys huolestutti tälläkin kertaa, vaikka jonossa oli vain jokunen ihminen.

- Aika moni tuntuu ostaneen lipun etukäteen jostakin kautta. Mietin juuri kuinkakohan paljon niitä on enää jäljellä, kertoi yksi jonottajista.

Suurimmat jonot kertyivät aamulla netin lippupalveluihin, joissa oli havaittavissa pieniä toimintahäiriöitä. Lippuja oli kuitenkin edelleen saatavana puolen päivän aikaan.

Kesällä 2009 Madonnan Jätkääsaaren konserttia oli seuraamassa 85 000 ihmistä. Tämänkertaiseen konserttiin myydään 44 000 lippua.

Lähteet: YLE Helsinki