1. yle.fi
  2. Uutiset

Vierumäki nappasi pomon Hämeenlinnasta

Suomen Urheiluopiston kannatussäätiön ja Vierumäki Country Clubin uusi toimitusjohtaja on Heikki Hietanen. Hietanen jättää paikkansa Kehittämiskeskus Oy Hämeen toimitusjohtajana vuodenvaihteessa, mutta aloittaa silti Vierumäellä välittömästi. Hietasen vahvan jääkiekkotaustan myötä Vierumäki panostaa erityisesti palloilulajeihin.

Vierumäki
Kehittämiskeskus Oy Hämeen toimitusjohtaja Heikki Hietanen
YLE / Antti Ruonaniemi

Kehittämiskeskus Oy Hämeen toimitusjohtaja Heikki Hietanen siirtyy Vierumäen Country Club Oy:n ja Suomen Urheiluopiston Kannatusosakeyhtiön toimitusjohtajaksi.

Hämeenlinnan Seudun elinkeinoyhtiön toimitusjohtajan tehtävät hän jättää vuodenvaihteessa ja hoitaa loppuvuoden samanaikaisesti myös Vierumäen toimitusjohtajan tehtäviä. Vierumäellä Hietanen aloittaa välittömästi.

- Heikki Hietanen on pitkään ollut mukana kehittämässä Vierumäkeä eri toiminnoissa sekä asiakkaana että hallituksen jäsenenä ja on luonnollinen valinta Vierumäen johtoon, sanoo hallituksen puheenjohtaja Kalervo Kummola.

- Vierumäki on ainutlaatuinen paikka Euroopan mittakaavassakin arvioituna. Alueella on mahtavat kehittämismahdollisuudet myös tulevaisuudessa. On todella mielenkiintoista tarttua tähän työhön ja haasteeseen, sanoo Hietanen.

Vierumäen nykyinen toimitusjohtaja Heimo Hakkarainen siirtyy Vierumäen kiinteistöjen ja maakäytön kehitysjohtajaksi.

Heinolan Vierumäki on suuri vapaa-ajan keskus, jonka osana toimiva Suomen Urheiluopisto on valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus. Vierumäen yritysten yhteenlaskettu liikevaihto on 38 miljoonaa euroa ja se työllistää yli 300 työntekijää. Majoituspaikkoja alueella on n. 2500 ja vuosittain aluetta käyttää yli 400000 asiakasta.

Lähteet: YLE Lahti

Lue seuraavaksi