Pelicans piti kiinni Laschista

Sm-liigan pistepörssin kärkinimiin lukeutuva Rayan Lasch jatkaa Pelicansissa. Lasch on tehnyt vuoden jatkosopimuksen lahtelasjoukkueen kanssa.

Pelicans (Jääkiekon Miesten Liiga)

Lasch on tehnyt tällä kaudella 17 maalia ja syöttänyt 28. SM-liigan pistetilastossa hän on viides. Myös Pelicansin päävalmentaja Kai Suikkanen on tyytyväinen Lascin jatkosopimukseen.

Vuoden jatkosopimuksen Pelicans on tehnyt myös kakkosmaalivahti Joonas Kuuselan kanssa.

Pelicansin päävalmentaja Kai Suikkasen papereissa Lasch on iso palanen ensi kauden joukkuetta.

- Kaikkihan sen ovat tällä kaudella nähneet, millaisesta miehestä on kyse. Peliälyä, liikettä, taitoa ja näitä kaikkia paljon. Lisäksi Lasch on joukkueen kesken erittäin pidetty kaveri. Ollaan tietysti todella tyytyväisiä, kun saadaan hänet täällä pitää, sanoo Suikkanen

Espoon Bluesin kasvatti, Joonas Kuusela muutti Lahteen ja Pelicansin A-nuoriin jo 17-vuotiaana kaudelle 2007-08. Seuraavalla kaudella hän nousi SM-liigajoukkueen harjoitusrinkiin Pasi Nurmisen oppiin.

- Kuuselan kanssa projekti jatkuu ja tarkoitus on nostaa nuori mies tekemisen seuraavalle tasolle. Viitteitä tästä on jo nähty tällä kaudella liigassa. Kovasti Joonas on viimeisen vuoden aikana miehistynyt ja ruvennut ymmärtämään, mitä ammattiurheilijaksi tuleminen edellyttää, kiittelee Nurminen.