Päähän ammuttu poliisikoira Pultti toipunut hyvin

Varkaudessa käsiaseen luodista tammikuun lopussa vakavasti haavoittunut poliisikoira Pultti paranee hyvää vauhtia. Komisario Jyrki Haapalan mukaan Pultti palaa normaaliin palvelukseen, kun on täysin toipunut.

Varkaus
Poliisi

- Pultti on viimeisten viikkojen aikana päässyt ulkoilemaan normaalisti ja vakavista vammoista toipuminen on vauhdittunut, Haapala kertoo.

Poliisikoira Pultti loukkaantui Varkaudessa vakavasti, kun aseistautuneen henkilön kiinniottotilanteessa luoti kulkeutui Pultin vasemman silmän alapuolelta koiraan ja tuli ulos koiran kaulasta. Haapalan mukaan paikallisen eläinlääkärin nopea ensiapu pelasti Pultin hengen ja myös vasemman silmän näkökyky on saatu palautettua.

- Tapahtuman jälkeen Pultti on saanut melkoisen määrän toipumistaan kannustavia kirjeitä ja kortteja. Haluammekin kiittää kaikkia niitä ihmisiä, jotka ovat olleet huolissaan Pultin toipumisesta. Erityinen kiitos Pultilta menee varkautelaiselle eläinlääkärille Riitta Tanskaselle, jolta koira on saanut ensiluokkaista hoitoa, Haapala kiittelee.

Lähteet: YLE Savo