Provinssirockin iskelmätähti vielä pimennossa - vihjeitä kuitenkin annetaan

Provinssirockin promoottori Juha Koivisto ei vielä paljasta ensi kesän festareiden iskelmätähteä. Yhden artistin kanssa on käyty tiiviisti neuvotteluja: hän on Koiviston mukaan nyt erityisen ajankohtainen, mies ja aloittanut uransa 48 vuotta sitten.

kulttuuri
Katri Helena Provinssirockissa.
Katri Helena Provinssirockissa 19. kesäkuuta 2011.Yle

SeinäjokiTähän mennessä Provinssirockin lavalla on nähty Paula Koivuniemi, Vesa-Matti Loiri, Kari Tapio ja viimeisimpänä Katri Helena. Tänä vuonna on käyty kovasti keskusteluja yhdestä artistista, joka on erityisen ajankohtainen.

- Artistin ura on alkanut 48 vuotta sitten, ja sen uskallan paljastaa että miespuolinen henkilö, enempää vinkkejä en sitten anna, Koivisto kertoo.

- Tästä iskelmäesiintyjästä on tullut meille hyvin monenmoista palautetta, ja se on yleensä puhutuin kotimainen juttu, joka on noussut esiin. Tämä on asettanut entistä enemmän haastetta, ja odotusarvo on kasvanut, Koivisto kertoo.

Kesän Provinssirockin lipunmyynti alkoi maanantaina. Yleensä lipunmyynti lähtee melko hitaasti käyntiin ja vilkastuu, kun kevät etenee ja säät lämpenevät. Ohjelma on lopullisesti valmis huhtikuussa.

Viime vuonna Provinssirockissa oli kaikkien aikojen yleisöennätys, 80 000 kävijää kolmen päivän aikana.

Lähteet: YLE Pohjanmaa