Megahub investoi voimakkaasti Kanta-Hämeessä

Logistiikkakeskuksia toteuttava Megahub oy sijoittaa maakunnassa erityisesti Hämeenlinnaan ja Riihimäelle. Megahub suunnittelee Riihimäen pohjoisen liittymän tuntumaan suurehkoa 10 miljoonan euron varastoratkaisua.

Teksti-TV Häme
Havainnekuva ilmasta Megahubin logistiikkakeskuksesta
Megahubin logistiikkakeskus on tarkoitus sijoittaa Riihimäelle moottoritien varteen, kuten havainnekuvasta näkyy.Megahub Development Oy

Kanta-HämeMegahubin projektipäällikkö Riku Sirén toivoo, että hanketta päästään toteuttamaan vielä tänä vuonna. Neuvotteluja käydään Riihimäen kaupungin kanssa.

- Riihimäelle rakennetaan sellainen hanke, jossa on yksi tällainen veturikäyttäjä ja sen lisäksi siihen tulee varastotiloja pk-yrityksille 1 000 - 3 000 neliöön ja siihen tulee yksi isompi varasto-operaattori, joka hallinnoi lava-avaruutta varastomielessä.

- Paikkana on Riihimäen pohjoinen liittymä. Siitä on hyvä näkyvyys moottoritielle. Uskoisin, että me saadaan Riihimäelle tällainen logistiikka tänä vuonna alkamaan.

Megahub on kuuden kaupunkikeskuksen kanssa logistiikkatiloja toteuttava yhtiö. Hämeenlinnan Moreeniin Megahub on jo toteuttanut yhden ratkaisun ja toisenkin uskotaan lähtevän liikkeelle tänä vuonna.

Megahubin investoinnit Kanta-Hämeeseen ovat tänä vuonna yhteensä noin 20 miljoonaa euroa.

Lähteet: YLE Häme