TP-47 ja OPS farmisopimukseen

Liiganousua tavoitteleva ykkösen Oulun Palloseura ja kakkosen Tornion Pallo-47 ovat solmineet ensi kautta koskevan farmisopimuksen, mikä mahdollistaa pelaajien liikkumisen seurojen välillä.

Tornion Pallo -47
TP-47.
YLE

- TP-47 saa otteluihinsa tarpeen mukaan meiltä sellaisia vahvistuksia, jotka jäävät Ykkösessä vähällä peliajalle tai tarvitsevat pelituntumaa esimerkiksi loukkaantumisen jälkeen. Vastaavasti, jos meillä tulee hätä pelaajista, niin Torniosta on mahdollisuus saada apuja. Torniossa pelaa paljon Oulussa asuvia pelaajia, joista osa on meidän entisiä pelaajia. Jos he eivät joskus ehdi matkustaa Tornioon treenaamaan, niin meidän puolesta he voivat harjoitella näissä tapauksissa Oulussa OPS:n mukana, perustelee OPS:n manageri Miika Juntunen tehtyä farmisopimusta seuran tiedotteessa.

Myös Torniossa ollaan toiveikkaita farmisopimuksen suhteen

- Tämä tuli viikonloppuna esille ja sopimus tehtiin nopealla aikataululla Palloliiton uusien sääntöjen vuoksi. Keskustelimme positiivisessa hengessä ja olen tyytyväinen, että saamme tällä tavalla laajuutta toimintaamme. Meidän strategia on nousta Ykköseen 2015 mennessä ja OPS puolestaan tavoittelee liiganousua. Sen vuoksi näen tässä yhteistyömahdollisuuden tulevaisuudessakin. Pallo on nyt joukkueiden valmentajilla, miten tätä sopimusta hyödynnetään tulevalla kaudella, kertoo TP-47:n puheenjohtaja Hannu Uusitalo.

Lähteet: YLE Perämeri