1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Teksti-TV Kymenlaakso

KPL:n ja Haminan Palloilijoiden yhteistyö ei jatku

KPL on solminut yhteistyösopimuksen Imatran Pallo-Veikkojen kanssa ja yhteistyö Haminan Palloilijoiden kanssa on päättynyt. HP:n puheenjohtajan Veijo Porkan mukaan haminalaisille jäi viime kauden yhteistyöstä huono kuva, sillä apu oli pääasiassa yksisuuntaista, Haminasta Kouvolaan päin.

Teksti-TV Kymenlaakso
YLE / Niklas Joki

Veijo Porkan mukaan haminalaiset kokevat, etteivät saaneet yhteistyöltä sitä mitä toivottiin.

- Kaiken lisäksi KPL hankki Haminasta kolme pelaajaa riveihinsä. Yhteistyöstä jäi ikävä maku, joten sitä ei ollut tarvetta jatkaa, Porkka sanoo.

Porkka kertoo, että KPL:n piti antaa reserveistään ykkössarjajoukkueeseen tarvittavia vahvistuksia. Kun HP:n riveissä tapahtui loukkaantumisia, yhteistyö ei tuonutkaan pelaajia.

Porkka toteaa Haminan Palloilijoiden pärjäävän omillaan. Uusia yhteistyökumppaneitakin todennäköisesti kuitenkin etsitään.

- Kesää silmälläpitäen täytyy pohtia tarvitsemmeko muutaman vahvistuksen. Pelaajatarjontaa alueella varmaan on ihan riittävästi.

HP:n edellinen kausi meni hyvin, vaikka toivottua sarjanousua ei saavutettukaan.

- Tällä kaudella tavoitteena on päästä neljän parhaan joukkoon. Uskon vahvasti siihen, että meillä on tälläkin hetkellä tasokas joukkue, Porkka sanoo.

Lähteet: YLE Kymenlaakso

Lue seuraavaksi