1. yle.fi
  2. Uutiset

Karaoken osakilpailu kerää kyvyt Kemissä

Kemin Koivuharjulla sijaitsevasta karaokebaarista voi alkaa taival kohti suurempia laululavoja. Valtakunnallisen iskelmäkaraokekilpailun osakilpailu on samalla vasta avatun yrityksen ensimmäisiä isoja tapahtumia.

karaoke
Teemu Haarahiltunen vastaa Grillikioski-Karaokebar Ässän ravintolan pyörittämisestä. Sari Hamari ehtii nykyään harvoin tarttumaan mikkiin, kun kioskin ja perheen pyörittäminen vaatii osansa.Yle / Kati Siponmaa

Itsekin karaokesta esiintymisvarmuutta saanut Sari Hamari uskoo karaoken vetovoimaan siinä määrin, että siihen on satsattu hänen vasta avaamassaan ravintolan ja grillikioskin yhdistelmässä.

- Karaoke on antanut minullekin sen pohjan, mutta tottakai jos lähetään orkesterin kanssa laulamaan, niin siihen tarvitaan erikseen opetusta.

Edellisvuonna iskelmäkaraokessa menestynyt Sari Hamari on tuttu myös tangomarkkinoilta. Laulaminen on grillikioski-ravintola -yhdistelmän toimitusjohtajalle edelleen rakas harrastus, vaikka sille ei tällä hetkellä juuri aikaa löydy.

- Olisihan minun pitänyt jo tehdä se tähän karaokekilpailuun liittynyt sinkku, mutta ehkä senkin aika tulee vielä, naurahtaa Koivuharjulla sijaitsevaan liiketilaan valtavan remontin tehnyt yrittäjä.

Lähteet: Yle Perämeri / Kati Siponmaa

Lue seuraavaksi