1. yle.fi
  2. Uutiset

Kilon terveyskeskus suljettu tulipalon vuoksi

Espoon Kilon sosiaali- ja terveyskeskuksessa syttyi tulipalo myöhään torstai-iltana. Osa viisikerroksisen rakennuksen tiloista vaurioitui palossa käyttökelvottomaan kuntoon. Terveyskeskus pysyy suljettuna ainakin perjantain ajan.

Teksti-TV Helsinki

Terveysaseman asiakkaat ohjataan Kilosta Leppävaaraan ja suun terveydenhuollon potilaat Tapiolan, Samarian, Nöykkiön, Lähderannan ja Leppävaaran hammashoitoloihin.

Hammashoidon kiireetön ajanvaraus sekä neuvolan keskitetty ajanvaraus- ja neuvonta toimivat, mutta palvelu on normaalia hitaampaa.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos vastaanotti automaattisen paloilmoittimen tekemän hälytyksen palosta kello puoli yhdentoista jälkeen torstai-iltana.

Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle rakennuksen ensimmäinen kerros oli täynnä savua ja savu oli levinnyt myös ylempiin kerroksiin.

Pelastuslaitos sammutti toimistossa syttyneen palon ja savutuuletti rakennuksen. Palo sai mahdollisesti alkunsa toimiston tulostimesta.

Terveyskeskus oli tapahtumien aikaan suljettu eikä palosta aiheutunut henkilövahinkoja. Rakennuksen ensimmäinen kerros kuitenkin vaurioitui pahoin palosta, savusta ja vedestä.

Tarvittavan remontin laajuus ja tarkempi sulkuaika selviää tämän päivän kuluessa.

Lähteet: Yle Helsinki

Lue seuraavaksi