Tyttöjen villitsijä Robin: Lavalla on hauskaa

Huikeaan suosioon hetkessä noussut teinisensaatio Robin vieraili perjantaina Yle TV1:n Puoli seitsemän -ohjelmassa. Robinia oli vastassa kymmenien innokkaiden fanien joukko.

viihde

13-vuotiaan Robinin ensimmäinen sinkku, Frontside Ollie julkaistiin vasta pari kuukautta sitten, mutta Robinin suosio on suorastaan räjähtänyt - etenkin tytöt ovat löytäneet turkulaisen söpöliinin.

Tähti itse suhtautuu menestykseensä vaatimattomasti. Robin kertoi Puoli seitsemän -ohjelmassa, ettei hänen elämänsä ole muuttunut suosion myötä juuri mitenkään.

- Kyllähän mut tunnistetaan, ja on keikkoja ja haastatteluja, mutta se on vain mukavaa, Robin naurahti.

Suuri suosio tuo mukanaan myös kateutta ja negatiivista huomiota, minkä voisi kuvitella ahdistavan nuorta laulajaa. Robin ei kuitenkaan ole moksiskaan esimerkiksi YouTubessa pyörivistä Frontside Ollien parodiaversioista.

- Niitä on hauska katsoa. Siis joku on nähnyt vaivaa tehdäkseen niitä. Sehän on oikeastaan kohteliaisuus, Robin hämmästeli.

Muuten Robin ei juuri vaivaudu lukemaan negatiivisia kommentteja, eikä hän myöskään ahdistu mahdollisesti mustasukkaisista pojista.

- Jokaisella on omat mielipiteensä, hän kuittasi.

Ihana!

Kameroiden ulkopuolella jopa hieman ujolta vaikuttava Robin syttyy päästessään esiintymään - ja osaa sytyttää fanit. Yleisön laulatus sujuu kuin vanhalta tekijältä.

Robinia oli päässyt katsomaan Puoli seitsemän -ohjelmaan myös 10-vuotias kirkkonummelainen Ellen Lehtonen. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun Ellen näki Robinin livenä, ja fani oli kertaheitolla myyty.

- Kyllä Robin osaa esiintyä. On se hyvä!, Ellen totesi ohjelman jälkeen.

Ellenin äiti Teija kertoi tyttärensä olevan suunnaton Robin-fani.

- Ei Ellen ole fanittanut ketään koskaan näin paljon, Teija Lehtonen totesi.

Äiti suhtautuu tyttärensä Robin-intoon ymmärtäväisesti.

- Onhan Robin aivan ihana!, hän hymyili.

Lähteet: Yle Uutiset / Mia Gertsch