Sijoitusjohtaja: Konepajanrantaan tullaan joka tapauksessa

Turkulainen sijoitusyhtiö Randh Group Oy on Porissa liikkeellä tosissaan. Yhtiö ei ole laittanut kaikkia munia samaan koriin. Jos monitoimihallihanke kariutuu, on muita vaihtoehtoja olemassa. Monitoimihallin luonnossuunnitelmat on saatu valmiiksi. Hanketta on ehditty esitellä Porin kaupungille, S-ryhmälle sekä Porin Ässille.

Pori

Randh Group Oy:n sijoitusjohtaja Janne Alho kiittelee vuolaasti yhtiön monitoimihallin saamaa vastaanottoa Porissa.

Yhtiö on saanut luonnossuunnitelmat valmiiksi. Hanketta on ehditty esitellä Porin kaupungille, S-ryhmälle sekä Porin Ässille. Tavoitteena on, että pystyisimme jättämään asemakaavamuutoksen sisälle kahden kuukauden kuluttua. Samalla jätettäisiin asemakaavamuutos hankkeesta, kertoo Alho.

Sijoitusjohtaja Janne Alho myöntää, että monitoimihallin toteuttaminen ilman Porin kaupungin tukea on mahdotonta.

- Se on sitten eri asia, mikä olisi kaupungin rooli hankkeessa. Olisiko kaupunki omistajana, vuokralaisena tai jollakin tavalla käyttömenojen osalta mukana. Se on asia erikseen, pohtii Alho.

Ellei monitoimihalli - sitten kulttuuri- tai liikuntakeskus

Yle Satakunnan saamien tietojen mukaan pääyhteistyökumppanit kahden suurhankkeen osalta olisivat jo selvillä. Puuvillan omistava kiinteistösijoitusyhtiö Renor ei vielä maanantaina suostunut vahvistamaan tietoa.

- Meillä ei ole mitään sopimusta olemassa. Me olemme käyneet positiivisia neuvotteluja osuuskaupan ja Porin Ässien kanssa. Toivon, että neuvottelut jatkuvat hyvässä hengessä, Randh Group Oy:n sijoitusjohtaja Janne Alho tyytyy toteamaan Yle Satakunnalle.

Näyttää siltä, että Randh Group on Porissa liikkeellä tosissaan. Sijoitusyhtiö ei ole laittanut kaikkia munia samaan koriin. Jos monitoimihallihanke kariutuu, on muita vaihtoehtoja olemassa.

- Jos monitoimihalli jää toteuttamatta, lähdemme siitä, että paikalle rakennetaan kulttuuri- tai liikuntakeskus ja kauppa. Lähdemme siitä, että tallainen konsepti olisi toteutettavissa. Jotakin Konepajanrantaan joka tapauksessa tulee, sanoo sijoitusjohtaja Janne Alho.

Lähteet: Yle Satakunta