Rajala: Lehväslogo saattaa palata pelipaitoihin

Raumalla käydään kiivasta keskustelua Lukon logosta. Faniryhmä Raumam Boja on kampanjoinut vahvasti perinteikkään lehväslogon palauttamiseksi Lukon pelipaitoihin. Toimitusjohtaja Timo Rajalan mukaan Lukko haluaa toimia asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Mikäli suurin osa toivoo perinteiden vaalimista, nähdään lehväslogo paidoissa mahdollisesti jo ensi vuonna.

Teksti-TV Satakunta
Yle

Rajalan mukaan toimistolla vierailleet asiakkaat ovat voineet vastata logokyselyyn muutaman viikon ajan. Lehväslogon kannatus näyttäisi hänen mukaansa olevan tällä hetkellä hieman kettua edellä.

- Teemme hallilla vielä kyselyn sisään tuleville asiakkaille. Kun saamme kyselyn valmiiksi, niin hallitus istuu alas tekemään päätöksiä. Sen mukaan mennään, mitä asiakkaat haluavat, Rajala toteaa.

Rajalan mukaan monet seurat ovat ottaneet vanhat logot käyttöön.

- Aikoinaan joukkueilla oli suuri buumi siirtyä käyttämään eläinhahmoja. Nyt monet seurat ovat palanneet eläinhahmoja edeltäviin logoihin. Vaikka lehväslogo otettaisiinkin käyttöön paidoissa, niin uskon, että kettua ei hylätä kokonaan vaan se säilyy jossakin määrin markkinointimielessä.

Lähteet: Yle Satakunta