Cheek: Jonne Aaron esiintyy seuraavalla levylläni

Puoli seitsemän –ohjelmassa esiintynyt Cheek paljasti, että tekee seuraavalla levyllä yhteistyötä Jonne Aaronin kanssa. Lisäksi hän uskoo, että hiphopissa otetaan askel letkeämpään suuntaan.

viihde
Cheek (Jare Henrik Tiihonen)
Yle

Yhteinen biisi Jonne Aaronin kanssa nauhoitetaan tulevana maanantaina.

- Kyseessä on tunnalmapala. Jonnen kanssa on suunnittelilla yksi toinenkin proggis, artisti kertoi.

Ohjelmassa eturivin hiphoppari sanoi, että haluaisi eroon tyylisuuntaan liitettyistä stereotypioista, ja että bling bling on vanha juttu.

Kun juontajat kysyivät, mikä on vaatekaapin suurin aarre, Cheek kertoi sen olevan pusakka.

- Kyllä sen kuukausipalkalla saa, artisti letkautti.

Artisti tuntuikin hieman hämmentyvän, kun ohjelmassa näytettiin hänen hänen keikaltaan kohtaus, missä hän heittelee yleisölle seteleitä.

- En tiennyt että teillä on tällainen ässä hihassa, Cheek hymyili.

Lisäksi kalliista automaustaan tunnettu räppäri kertoi, että hänen ensimmäinen kulkupelinsä oli Chrysler Voyager. Merkki valikoitui siksi, että isällään on ollut niin ikään Chrysler-merkkinen amerikanrauta.

Vaikka artistin uusimmassakin videossa on esillä ronskeja, vähäpukeisia naisia, Cheekin oma naisihanne on hieman erilainen.

- Naapurin tyttö-tyyppi, hillitty ja naisellinen, Cheek kertoo.

Seuraava trendi on letkeys

Cheekin mukaan kotimaisen hiphopin trendit määräytyvät Suomessa. Trendit menevät sykleissä ja on turha yrittää toistaa jotain samaa, joka tehtiin jo viime vuonna. Hän uskoo, että seuraavaksi tyylisuunnassa otetaan askel orgaanisempaan suuntaan. Ennen lähetystä artisti veikkasi, että tämän vuoden trendi on tietynlaisen letkeyden, esimerkiksi reggaen, yhdistäminen hip hoppiin.

- Soitettu bändimusa tulee kuulumaan myös tässä musiikissa, artisti uskoo.

Cheekin omassa uudessa musiikissa kuullaan kuitenkin juuri toisenlaista, elektronista soundia.

- Silti pitää löytää aina se oma juttu ja adaptoida trendeistä vain ne jutut jotka sopivat itselle, artisti analysoi.

Seitsemän studiolevyä julkaisut Cheek on menestyneimpiä suomalaisia rap-artisteja. Hän on voittanut useita kotimaisia musiikkialan palkintoja. Vuonna 2010 hän oli 234 000 euron tuloillaan Suomen eniten tienaava hiphop-artisti.

Lähteet: Yle Uutiset