Rock-muusikko aamuherätyksestä: Omalaatuista

Aamu-tv:ssä vierailleet tamperelaisen Lovex-yhtyeen jäsenet pääsivät kokeilemaan miltä tuntuu aikainen aamuherätys. Rock-uskottavuutta aamuneljältä herääminen ei ainakaan tuntunut haittaavan, koska sitä on bändin mielestä muutenkin enää harvalla.

viihde
Lovex-yhtyeen jäseniä Aamu-TV:n sohvalla.
Lovex-yhtyettä edustivat Aamu-tv:ssä laulusolisti Theon ja kitaristi Vivian.

Muun muassa Saksassa keikkailevan glamrock-yhtye Lovexin laulaja Theon ja kitaristi Vivian ajoivat aamutuimaan Tampereelta Helsinkiin, jossa muusikoiden piti olla YLE:n Aamu-tv:n studiossa heti aamukahdeksan jälkeen.

- Virkistävää. Tällainen neljän aikaan aamulla herätys on aika omalaatuinen, meikäläiselle ainakin. Hirveesti tälläisiä aamuja ei ole. Mukavaa vaihtelua, tasapainoili Vivian aamu-tv:n lähetyksessä.

- Joo, ei tässä ehkä ihan sata prosenttia ole käytössä, mutta noususuunnassa, komppasi Theon.

Vankan käsityksen mukaan rokkari tarvitsee rock-uskottavuutta, johon muun muassa aikaiset aamuherätykset eivät kuulu. Jos asiaa kysyy Lovex-yhtyeen Vivianilta, uskottavuus on muutenkin historiaa.

- Mun mielestä hyvin harva bändi omaa rock-uskottavuutta, millaisesta rockissa aikaisemmin ja alun perin on ollut kyse. Meidän bändissä ei ole mitään Mötley Crue -meininkiä, eikä sellaista ole omassakaan enää, Vivian selittää.

- Mun mielestä se on kaikkein eniten rock, että on oma itsensä eikä välitä siitä mitä muut ajattelee. Jos tuntuu siltä, että haluaa heittää telkkarin ikkunasta, niin sitten heittää. Jos ei tunnu siltä, niin ei sitten kannata, jatkaa Theon.

Lovex muistetaan myös muutaman vuoden takaisista euroviisukarsinnoista, joissa bändi tuli kolmanneksi.

Lähteet: YLE Uutiset