1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Bukowski oy

Bukowskis solmi kontakteja Hämeenlinnan seudulle

Huutokauppakamari Bukowskisin asiantuntijat jalkautuivat tiistaina ensimmäistä kertaa Hämeenlinnaan. Asiantuntijat kävivät muun muassa tapaamassa asiakkaita ja arvioimassa taidetta, koruja ja muita arvoesineitä. Retki oli positiivinen ja yllättäväkin, kertoo toimitusjohtaja Christian Boman.

Henrik Kihlman (vas.) ja Christian Boman huutokauppakamari Bukowskisista. Kuva: YLE / Markku Karvonen

Bukowskisin Häme-retken yhtenä tarkoituksena oli uusien kontaktien luominen. Bukowskisin valtti markkinoilla on sen tunnettuus, sanoo toimitusjohtaja Christian Boman. Hänen kanssaan Hämeenlinnassa oli kotikäyntejä tekemässä koru- ja hopea-asiantuntija Henrik Kihlman.

Hämeenlinnassa ja Hattulassa miesten ohjelmassa oli tiistaina puolisen tusinaa kotikäyntiä ennen illan yleisölle suunnattua arviointitilaisuutta.

Christian Bomanin mukaan kotikäynneillä tuli vastaan hyviä esineitä.

- Tietysti nyt kun ensimmäisen kerran käydään Hämeenlinnassa niin sanotusti pelkästään täällä ja käydään ihmisten kotona, niin tällainen ensi käyntihän ei välttämättä tuo meille niin kovin monta esinettä sisälle, vaan tämä on enemmän asiakkaiden tutustumista meihin ja meidän tutustumista asiakkaihin.

Henrik Kihlmanin mukaan arvoesineet Hämeenlinnan ja Hattulan tutustumiskierroksella vaihtelivat laidasta laitaan: taidetta, hopeaa, koruja ja huonekaluja. Kihlmanin mukaan tarkasteltava arvoesinekirjo oli yllättävän leveä.