Varastetulla autolla varkaissa Hausjärvellä

Poliisi sai maanantaina aamuyöstä ilmoituksen Hausjärven seurakunnan konehallin murrosta. Rikospaikalle tuli ilmoitus, että lähistöllä olevan omakotitalonkin varastoon on murtauduttu. Varkaissa varastetulla autolla olleet miehet jäivät kiinni myöhemmin Hikiän Paloasemantiellä.

Hausjärvi

Hausjärvi Hikiäntiellä Hausjärven seurakunnan konehalliin ikkuna rikottiin, mutta mahdollisesta anastetusta omaisuudesta ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Poliisin ollessa rikospaikalla tuli ilmoitus, että lähistöllä olevan omakotitalon varastoon murtauduttiin.

Talon asukas näki pihalla auton, josta saatiin rekisterinumero.

Hetkenpäästä tuli ilmoitus, että Hikiässä Paloaseman tiellä oli murtauduttu autoon. Omistaja tuli paikalla ja sai estettyä autonsa varastamisen.

Paloasemantielle oli jäänyt auto, joka oli aiemmin havaittu omakotitalon pihassa Hausjärven kirkolla. Paikalta otettiin kiinni hausjärveläinen 21-vuotias mies ja lähistöltä tavattiin riihimäkeläinen 23-vuotias mies.

Tutkimuksissa ilmeni, että auto, jolla miehet olivat olleet alunperin liikkeellä oli varastettu Riihimäeltä. Autosta löytyi myös varastettua omaisuutta, joista ainakin osa oli omakotitalon varastosta vietyjä.

Autoa kuljettaneella hausjärveläismiehellä ei ole ajo-oikeutta ja sylkitesti osoitti positiivista tulosta amfetamiinille.

Lähteet: YLE Häme