Hyvää naistenpäivää, Tarja Järvinen!

Radio Hämeen ruusuryhmä vei aamun suorassa lähetyksessä naistenpäivän yllätysruusut Janakkalaan, Tervakosken Punkkaan. Riihimäen kansalaisopiston opistoemännän Tarja Järvisen onnistuimme yllättämään, mutta itäsiperianlaika Tiltu haukkui yllätysvieraat pystyyn hyvissä ajoin.

kansainvälinen naistenpäivä
nainen ruusukimpun kera
Naistenpäivän ruusukimppu ojennettiin 8. maaliskuuta 2011 Tarja Järviselle Janakkalassa.YLE / Nina Keski-Korpela

Lähetysautolla tehtiin ensin koekierros talon liepeillä ja auto päädyttiin pysäköimään läheisen kuusirivin taakse, jottemme paljastuisi ennen aikojaan. Tässä vaiheessa pihalta jo haukku raikasi, kun valmistauduimme yllätysrynnäkköön.

Ruusuryhmää (Nina Keski-Korpela ja Miki Wallenius) hiukan hirvitti, olisiko pihan koira ohitettavissa, mutta huoli pois, haukkuva koira ei purrut ja ei kun koputtamaan. Tarja yllättyi totaalisesti, kun Miki työnsi kymmenen punaista ruusua syliin ja toivotti hyvää äitienpäivää! Siis mitä?! Ei kun tietysti hyvää naistenpäivää!

Kuuntelijat saivat ehdottaa naistenpäivän ruusujen ansaitsijaa ja erilaisia ehdotuksia tulikin runsaasti. Niistä Tuija Karvisen lämmin ylistys työkaveristaan Tarjasta hellytti raadin. Tuija kirjoitti, että Tarja on koko talon sydän:

"Kaikki hoituu, kun Tarja on paikalla. Hän hakee tavarat, siivoaa paikat, sulkee ovet, monistaa, keittää kahvit, ratkoo ongelmat, palvelee aina iloisella mielellä kaikkia jne. Ja kaikki hoituu vauhdilla. Ainoa henkilö talossa, jonka poissaolon huomaa heti! Me työkaverit toivomme, että Tarja saa tämän iloisen yllätyksen, koska on sen todellakin ansainnut. Tällaiset hiljaiset puurtajat saavat harvoin kiitosta."

Lähetykseen otettiin mukaan puhelimitse myös Tuija Karvinen. Hän kertoi, että juoni Tarjan ruusuyllätyksestä pysyi lähes salassa työpaikallakin. Asiasta tiesi vain Tuijan lähin työkaveri Päivi, muille ei asiasta kerrottu mitään.

- En olisi ikinä uskonut tällaista yllätystä. Tuossa kun meni Ylen auto, niin ihmettelinkin, että ketähän täällä ollaan haastattelemassa, mutta en kyllä arvannut että osuu omalle kohdalle, nauroi Tarja.

Lähteet: YLE Häme