Pasi Rautio mukaan lentopallo HPK:n valmennustiimiin

HPK naisten lentopallojoukkue on vahvistanut valmennustiimiään rovaniemeläisellä Pasi Rautiolla. Rautio tulee Kai Steniuksen aisapariksi tiistaina alkaviin naisten lentopallofinaaleihin LP Viestiä vastaan.

Naisten lentopallo
Pasi Rautio tulee vahvistamaan HPK:n valmennustiimiä tiistaina alkavissa naisten lentopallofinaaleissa.Yle

Hämeenlinnan Pallokerho vaihtoi naisten lentopallon päävalmentajaa kahden kärsityn välierätappion jälkeen. Dirk Sauermann sai lähteä ja Kai Stenius tuli tilalle. Nyt joukkue on solminut finaalipelit kattavan sopimuksen rovaniemeläisen Pasi Raution kanssa. Rautio aloittaa loppuottelusarjan HPK-valmentaja Kai Steniuksen apurina.

HPK joutui vahvistamaan valmennustiimiään kaikelta varalta. Jos finaalipelit etenevät kuudenteen tai seitsemänteen otteluun, joutuu Kai Stenius jättämään HPK:n viidennen finaalipelin jälkeen tyttöjen maajoukkuevalmennuspestin vuoksi. Tällöin Rautio toimii päävalmentajana.

Pasi Rautio oli nostamassa sunnuntaina rovaniemeläistä Woman Volleyta mestaruusliigaan. Kun karsinta päättyi kolmessa ottelussa, kyseinen pikapesti tuli mahdolliseksi.

– Pääsen näkemään aitiopaikalta, miltä näyttää suomalaisen naislentopallon huipulla, Rautio sanoo.

HPK ja LP Viesti aloittavat finaalipelit tiistaina Salossa, minkä jälkeen pelataan torstaina ja sunnuntaina Hämeenlinnassa. Viikon kuluttua tiistaina on pelipaikkana Salo. Mestaruuteen vaaditaan neljä voittoa.

Lähteet: Yle Häme