Suikkanen: Pelicans varasi lentoliput Ouluun

Pelicansilla on tänään näytönpaikka, sillä Kärpille häviäminen tarkoittaisi putoamista playoff-taistelusta. Päävalmentaja Suikkasen mukaan joukkueen on nyt venyttävä rutiinipelaamista paremmalle tasolle.

urheilu
Kai Suikkanen.
Yle / Juha-Petri Koponen

Viidennessä ja mahdollisesti Pelicansin kannalta ratkaisevassa puolivälieräottelussa lahtelaiset isännöivät Oulun Kärppiä Lahden jäähallissa. Pelicansin päävalmentaja Kai Suikkanen odottaa pelaajiltaan kovaa rutistusta.

- Olemme pelanneet tasaisia otteluita, mutta nyt tasoa pitää nostaa. Pitää venyä normaalia paremmalle tasolle kuten vastustaja on tehnyt.

Päävalmentaja ei ole saanut pelistrategioiden hiomiselta rauhaa edes nukkuessaan. Hän heräilee läpi yön keksiessään ideoita jäälle.

- Huono puoli on, ettei niitä enää aamulla muista, hän nauraa.

Vaihtoehtoina voitto tai kesäloma

Pelicans on saanut viimeisessä kahdessa pelissä aikaan vain kaksi maalia. Nyt joukkue on pakkovoiton edessä, jos se mielii jatkaa pelejä.

- Saamme, minkä ansaitsemme. Altavastaajana olemme hyviä ja hyvän ottelun pelaamalla voitamme. Lähdemme peliin antamaan kaikkemme.

Tänään Pelicans pelaa Lahdessa edellisistä puolivälieräpeleistä tutulla kokoonpanolla. Päävalmentaja Suikkanen luottaa pelaajiinsa niin paljon, että liput Oulun lennolle lauantaiksi on jo varattu.

Lähteet: Yle Lahti