KTM:n nettisivuilla keskustellaan ympäristöstä ja WTO:sta

Yle Uutisten artikkeliarkisto

Kauppa- ja teollisuusministeriö isännöi kansalaisille tarkoitettua valtionhallinnon keskustelufoorumia internetissä marraskuun ajan. Ota kantaa –nettikeskustelun mahdollisia aiheita ovat muun muassa elinkeinotuet, ydinvoima, uusiutuvat energialähteet, valtion omistajapolitiikka ja WTO-prosessi.

Keskustelufoorumi löytyy osoitteesta www.otakantaa.fi (siirryt toiseen palveluun)

Keskustelufoorumista löytyy aiheisiin liittyvää tausta-aineistoa sekä keskustelun avaukseksi tarkoitettuja kysymyksiä. Mielenkiintoisimmasta päästä on kysymys: Miten uusiutuvien energialähteiden käyttöä voitaisiin edistää entistä tehokkaammin?

Itse kukin voi sanoa painavan sanansa tai panna ministeriön virkamiehet koville. Reaaliaikaiseen on-line-keskusteluun antautuvat myös kauppa- ja teollisuusministeri Sinikka Mönkäre ja ulkomaankauppaministeri Kimmo Sasi.

Mönkäre keskusteli netissä tiistaina 13. marraskuuta, ja Sasi osallistuu keskusteluun tiistaina 28. marraskuuta kello 11.30 – 12.30.

Nettikeskusteluista tehdään myöhemmin yhteenvedot, joita hyödynnetään asioiden jatkovalmistelussa. Uusien näkökulmien ja avauksien lisäksi netin kautta saattaa löytyä mielenkiintoisia mielipiteitä ja haastateltavia.

Ylen ympäristötietopalvelu