Kebab-ateriat hyvälaatuisia

Yle Uutisten artikkeliarkisto

Hämeenlinnan seudulla myytävän kebabin laatu on loppukesästä ja alkusyksystä ollut hyvä.

Hämeenlinnan seudun terveysvalvonnan loppukesästä tekemän seurannan mukaan Hämeenlinnassa, Hattulassa, Hauholla, Kalvolassa ja Rengossa myytävistä kebabeista oli hyviä mikrobiologiselta laadultaan 92-prosenttia.

Puutteita oli kebab-aterioissa oli eniten salaattikastikkeissa, kertoo ympäristö- ja terveysinsinööri Matti Jokinen Hämeenlinnan seudun terveyskeskuskuntayhtymästä.

Tutkituista kebab-näytteistä heikkoja oli tasan yksi-prosentti ja täysin ala-arvoisia 7 prosenttia.

Terveysvalvonta pitää kuitenkin kebab-ruokia yleisesti hyvätasoisina Hämeenlinnan seudulla.

Radio Häme