Sarjamurhaaja iski jälleen Washingtonin lähistöllä

Yle Uutisten artikkeliarkisto

Falls Churchissa Yhdysvalloissa maanantaina tehty surma on varmistunut alueella riehuvan sarjamurhaajan tekemäksi. Sala-ampuja on surmannut jo yhdeksän ihmistä ja haavoittanut kahta.

Tuorein surma tapahtui rautakaupan edessä parkkipaikalla

Poliisi vahvisti tiistaina ballististen tutkimusten jälkeen, että maanantai-iltana paikallista aikaa ammuttu 47-vuotias nainen on Washingtonia ja sen esikaupunkialueita piinaavan sarjamurhaajan yhdeksäs uhri.

Poliisi sai ampumatapauksen jälkeen useita puhelinsoittoja silminnäkijöiltä. Tietoja ja tapahtumakuvauksia tuli yleisöltä poliisille enemmän kuin minkään muun ampumatapauksen yhteydessä.

Useat ihmiset pystyivät sanomaan mm. paikalta poistuneiden autojen osittaisia rekisteritunnuksia poliisille.

Fairfaxin piirikunnan poliisipäällikkö Thomas Manger uskookin nyt saatujen tietojen olevan ratkaisevia ampujan löytämisessä ja pidättämisessä.

Kahden viikon sisään sarjamurhaaja on ampunut yhdeksän ihmistä kuoliaaksi ja haavoittanut kahta Washingtonin esikaupunkialueilla. Kaikki, satunnaisesti valitut uhrit ovat menehtyneet yhteen tarkkaan laukaukseen. Ampuja on onnistunut välttelemään poliisia mittavista etsintäoperaatioista huolimatta.

AP, Reuters