Nuorsuomalaiset ja SKP kokosivat joukkonsa

Yle Uutisten artikkeliarkisto

Nuorsuomalaisten ja Suomen Kommunistisen Puolueen ehdokkaat ovat koonneet tehokkaimmin rivinsä Ylen Löydä ehdokkaasi -vaalikoneeseen. Nuorsuomalaisten osallistuminen kyselyyn hipoo jo sataa prosenttia, seuraavaksi innokkaimmin ovat osallistuneet SKP:n ehdokkaat. Kristillisen liiton edustajat ovat mukana kolmanneksi kattavimmin.

Myös suuret puolueet ovat hyvin edustettuina. SDP:llä, Kokoomuksella ja Keskustalla on mukana jo yli puolet ehdokkaistaan, samoin RKP:llä ja Remonttiryhmällä. Perjantai-iltapäivään mennessä oli mukana kaikkiaan 1216 ehdokasta lähes 2000:sta.

Ehdokkaat ovat edelleen tervetulleita vaalikoneeseen. Yleisön tentattavaksi.vaalikoneeseen kirjaudutaan mukaan täyttämällä kyselylomake Internetin kautta.

29 kysymyksen lisäksi ehdokkaille laaditulla kyselylomakkeella on mahdollisuus myös kommentoida vastauksia. Yleisö pystyy näin saamaan selville myös laajemmin ehdokkaiden ajatuksia eri aiheista. Ehdokkaaseen voi tutustua vieläkin tarkemmin jatkamalla matkaa ehdokkaan omalle kotisivulle, mikäli hänellä sellainen on.