USA:n sarjamurhaajalla taas uusi uhri?

Yle Uutisten artikkeliarkisto

Washingtonin alueella riehuva sarjamurhaaja on saattanut ampua taas uuden uhrin. Miestä ammuttiin rintaan aamuvarhaisella paikallista aikaa Marylandin osavaltion Montgomeryn piirikunnassa lähellä paikkaa, jossa murhaaja ampui ensimmäiset uhrinsa. Mies kuoli myöhemmin vammoihinsa sairaalassa.

Uutiskanava CNN:n mukaan uhri oli pysäkillä ollut bussinkuljettaja. Ammuttu lennätettiin helikopterilla sairaalaan, missä hän myöhemmin kuoli.

Poliisin erikoisjoukot katkaisivat alueelle johtavia teitä ja tutkivat ajoneuvoja.

Washingtonin aluetta terrorisoinut mies on ampunut lokakuun 2. päivän jälkeen 12 ihmistä, joista yhdeksän on kuollut. Mahdollinen tiistainen uhri olisi 13:s.

Maanantain näyttävä

pidätys oli huti

Maanantaina Virginiassa tehdyt pidätykset eivät liity sarjamurhaajaan.

Kahta miestä kuulusteltiin ampumisjuttuun liittyen, mutta heitä vastaan ei ole nostettu syytteitä. Laittomasti maassa oleskelleet meksikolainen ja guatemalalainen on siirretty maahantuloviranomaisten huostaan.

Miehet pidätettiin lähellä bensa-asemaa Richmondin alueella. He liikkuivat vaalealla tila-autolla, jollaisen silminnäkijät ovat kertoneet nähneensä joidenkin surmapaikkojen lähellä.

Poliisi on puhunut puhelimessa ampumistapauksiin liittyvän henkilön kanssa. CNN:n tietojen mukaan ampuja olisi soittanut viranomaisille ja käyttänyt ääntä muuttavaa laitetta.

AFP, CNN, Reuters, AP