1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Yle Uutisten artikkeliarkisto

nimetön

NORDEA on myynyt 97 kiinteistöä eurooppalaiselle kiinteistösijoitus- ja hallinnointiyhtiö IXIS AEW:lle. Kiinteistöt sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa ja ne ovat pääosin erikokoisia konttoritiloja.

NOKIA toimittaa venäläiselle Vimpelcom-matkapuhelinoperaattorille verkkotilauksen, jonka arvo on vajaat 60 miljoonaa euroa. Vimpelcom on Venäjän toiseksi suurin operaattori. Sillä on noin 11 miljoonaa asiakasta.

BRITTILÄINEN sanomalehtikustantaja Trinity Mirror myy Irlannin paikallislehtitoimintansa sijoitusyhtiö 3i Groupille noin 65 miljoonalla eurolla. Kauppaan sisältyy seitsemän lehteä, mm. vanhin yhtäjaksoisesti, vuodesta 1737, ilmestynyt englanninkielinen sanomalehti, The News Letter in Belfast.

VAASAN & VAASAN lopettaa leipomonsa Lahdessa ja siirtää tuotannon Kuusankoskelle vähitellen ensi vuonna. 34 vakituiselta työntekijältä on kysytty halukkuutta siirtyä Kuusankoskelle, missä tarvitaan laajennuksen myötä noin 20 henkilöä lisää. Lopetus koskee Lahdessa myös 15 viikonlopputyöntekijää.