1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Yle Uutisten artikkeliarkisto

nimetön

SDP:N MATTI AHDE ehdottaa, että eduskunnan työ jaettaisiin valiokunta- viikkoihin ja täysistuntoviikkoihin. Paremmalla ajankäytöllä voitaisiin Ahteen mielestä käydä tärkeät poliittiset keskustelut päivänvalossa. Nykyisin ne ovat usein iltaan, jolloin tiedotusvälineillä ei ole kovinkaan hyviä mahdollisuuksia kertoa niistä.

Kaupunginvaltuutettu RIITTA TYNJÄ (komm.) vaatii Jyväskylän kaupunginhallitusta kumoamaan kaupunginjohtaja Pekka Kettusen erokorvauksen. Tynjän mukaan hallitus ylitti valtuutensa hyväksyessään 260 000 euron erorahan, sillä Kettunen vapaaehtoisesti.

VENLA-EHDOKKAAT on julkistettu. Ylen ohjelmista eri sarjoissa ehdolla ovat TV1:n Tuulikaappimaa, Nainen kedolla Kirje isältä, Maailman ympäri ja Koneisto, TV2:n Täysin työkykyinen, Remontti, Äiti ja Seija ja Suuri kupla sekä FST:n Bettina S.

KADONNUTTA LEMMIKKIÄ voi nyt etsiä myös Internetin kautta. Pari viikkoa sitten avatuille www.karkurit.fi- (siirryt toiseen palveluun) sivuille voi maksutta ilmoittaa kadonneita ja löytyneitä eläimiä.

PUOLUSTUSVOIMAT rakentaa Haapajärven asevarikolleen uuden ammuslataamon. Rakennusinvestointien arvo on 14 Me, lisäksi lataamon laitteisto maksaa yhdeksän miljoonaa euroa. Lataamo rakennetaan 2004 - 2006.

Teillä liikkujille avataan uusi INTERNET- JA MOBIILIPALVELU KATUKANAVA. Tieliikelaitoksen ja Novo Groupin palvelussa kansalaiset voivat antaa palautetta katuympäristöstä ja liikenne turvallisuudesta. KatuKanava löytyy osoitteesta www.katukanava.fi (siirryt toiseen palveluun).

PELASTUSARMEIJAN JOULUPADAT saapuvat tänään katukuvaan. Keräyspatoja on yli 30 paikkakunnalla aina jouluaattoon saakka. Joulupatakeräys on järjestetty Suomessa jo vuodesta 1906 lähtien.