1. yle.fi
  2. Uutiset

nimetön

Yle Uutisten artikkeliarkisto

ITALIAN pääministeri Silvio Berlusconi lupaa, että hallitus pelastaa talousvaikeuksista maan suurimman elintarvikeyhtiön Parmalatin. Yhtiöltä on kateissa neljä miljardia euroa ja syyttäjät ovat käynnistäneet tutkimuksen mahdollisesta petoksesta.

MYLLYKOSKI PAPER vähentää henkilöstöään 66 työntekijällä. Vähennykset toteutetaan ensi vuoden syksyyn mennessä ja toimitusjohtaja Sverre Norrgårdin mukaan pääasiassa eläkejärjestelyjen avulla. Yt-neuvottelut alkoivat viime keväänä. Alunperin yhtiön tavoitteena oli vähentää 90 työntekijää.

BENEFON on jättänyt saneerausohjelman Turun käräjäoikeudelle. Benefon on siirtymässä brittiläis-amerikkalaisen Octagonin haltuun. Jos saneerausohjelmasta ei olisi löytynyt sopua Octagonin kanssa, Benefon olisi Turun Sanomien mukaan haettu konkurssiin ensi viikolla. Saneerausohjelmasta odotetaan päätöstä tammikuussa.

Tämän joulun SUOSIKKILAHJOIKSI näyttävät nousevan elektroniikka ja korut, Kaupan keskusliitto kertoo. Monta vuotta heikosti käyneen korukaupan uskotaan piristyvän ennätyssuurten veronpalautusten ansiosta. Kestosuosikki kännykän lisäksi kaupaksi käyvät myös digikamerat ja digiboksit.

Lue seuraavaksi