1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Yle Uutisten artikkeliarkisto

nimetön

Aivoinfarktien LIUOTUSHOITO yleistyy. Menetelmä otetaan käyttöön Tampereella ja Kuopiossa vuoden 2004 alussa. Nyt hoitoa annetaan Helsingissä ja Turussa. Menetelmä on todettu tehokkaaksi, mutta se täytyy aloittaa 3 tunnin kuluessa oireiden ilmaantumisesta.

Valtioneuvos HARRI HOLKERILLE on myönnetty Suomen kristillisen rauhanliikkeen tämänvuotinen rauhanpalkinto. Perusteluna on Holkerin monipuolinen toiminta rauhanneuvottelijana ja YK:n aseman vahvistajana.

UUDENVUODEN TINAA ei kannata heittää kotitalousjätteisiin. Suomen ympäristökeskus sanoo, että tinan voi säilöä ja käyttää uudestaan vuoden päästä. Jos tinaa ei halua uusiokäyttöön, se pitää toimittaa ongelmajätteisiin. Tinassa on myrkyllistä lyijyä, joka voi kulkeutua vesien mukana kasveihin ja eläimiin.

SUOMEN TIETOTOIMISTON UUTISET kuullaan tänään viimeistä kertaa Ylen kanavilla. STT:n uutiset lähetettiin Yleisradiossa 77 vuotta. Yle perustelee lopettamista säästötoimilla. STT:n uutiset korvataan Ylen uutistoimituksen tekemillä lähetyksillä.

Ensi vuonna suomalaiset tekevät TÖITÄ KOLME PÄIVÄÄ ENEMMÄN kuin vuonna 2003. Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen Etlan mukaan maamme talouskasvun kiihtyy 0,2 prosenttiyksikköä lisätyöpäivien takia. Lisäpäivät johtuvat karkausvuodesta sekä vapun ja joulun osumisesta viikonloppuihin.Asiasta kirjoittaa Aamulehti.

SAK:N puheenjohtaja Lauri Ihalainen epäilee työnantajien halua laajaan tupoon vuonna 2004. Kansan Uutisten Viikkolehden haastatteleman Ihalaisen mukaan koventuneet puheet viittaavat siihen, että työnantajat haluavat kasvattaa palkkaeroja ja pyrkiä tuottavuuteen sidottuun palkanmuodostukseen.