nimetön

Yle Uutisten artikkeliarkisto

TYÖMARKKINAJÄRJESTÖT ovat päässeet yhteisymmärrykseen tasa-arvolain uudistuksesta. Järjestöjen mukaan naisten ja miesten palkkaerot selvitettäisiin työpaikoilla osana tasa-rvosuunnitelmaa ja kerrottaisiin palkat henkilöryhmittäin keskipalkkoina.

KYMENLAAKSOSSA aletaan jakaa pullovettä lapsille ja raskaana oleville naisille vesijohtoveden liian korkean fluoripitoisuuden vuoksi. Lääninhallitus on antanut vesilaitoksille ensi vuoden loppuun asti aikaa poistaa juomavedestä liika fluori. Pullovettä jaetaan ainakin Kouvolassa, Elimäellä ja Kausalassa kunnes alueen vesijohtovesi on määräysten mukaista.

ISOSSAKYRÖSSÄ, Ikolassa tulipalo tuhosi iltapäivällä täysin omakotitalon. Tulen syttymissyytä ei tiedetä.

SUOMEN AJONEUVOKANTA ylitti tammi-maaliskuun aikana neljän miljoonan rajan, kertoo Ajoneuvohallintokeskus. Nyt menopelejä on ajoneuvoliikennerekisterissä kaikkiaan 4 024 560 kappaletta.

HELSINGIN METROSSA matkustaja löi toista matkustajaa useita kertoja kirveellä päähän aamupäivällä Kulosaaren kohdalla. Uhri toimitettiin kriittisessä tilassa Meilahden sairaalaan. Lyöjä on poliisin hallussa. Miehet eivät tunteneet toisiaan. Metroliikenne myöhästeli tapauksen vuoksi.

KRISTIINANKAUPUNGISSA Skaftungissa syttyi varhain aamulla tulipalo suuressa höyläämörakennuksessa. Tuli sai alkunsa hallin kattilahuoneesta ja tuhosi osan väli- ja vesikatosta. Tuhojen arvosta ei ole tietoa.

KIRKKONUMMEN Veikkolassa räjäytettiin viime yönä Osuuspankin pankkiautomaatti. Räjähdys tuhosi talon julkisivua, mutta rahaa tekijät eivät saaneet mukaansa.