1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Yle Uutisten artikkeliarkisto

nimetön

Yle Uutisten artikkeliarkisto

KITEEN Puhoksella lämpölaitoksessa tapahtui iltapäivällä räjähdys. Kaksi työntekijää loukkaantui lievästi. Räjähdys ei sytyttänyt tulipaloa, mutta vahingot nousevat satoihin tuhansiin euroihin.

LUOTTOKORTTIOSTOT ovat lisääntyneet Suomessa viime vuonna yli kymmenen prosenttia. Korteilla tehtiin ostoksia 7,9 miljardilla eurolla. Suurin osa ostoksista tehtiin korottomilla maksuaikakorteilla. Maksuhäiriöiden vuoksi purettiin lähes 40 000 korttitiliä. Määrä on edellisvuoden tasoa.

Kolme suomalaismiestä neljästä on kokenut jonkinasteisia EREKTIOHÄIRIÖITÄ selviää Tampereella tarkastetusta väitöstutkimuksesta. Terveillä miehillä tupakointi kaksinkertaistaa erektiohäiriöiden riskin, mutta alkoholi ei näytä lisäävän niitä.

E18:LLA eli entisellä valtatie 7:llä alkaa liikenteen tehovalvonta. Kevään aikana liikkuva poliisi valvoo erityisesti Koskenkylän ja Kotkan välin nopeuksia ja ohituksia.

ULKOMINISTERI Erkki Tuomioja vierailee Yhdysvalloissa ensi tiistaina ja keskiviikkona. Tuomioja tapaa Washingtonissa mm. ulkoministeri Colin Powellin. Keskustelujen aiheena on EU:n ja USA:n väliset suhteet, Irak sekä Lähi-idän tilanne.

TÖRKEÄSTÄ RATTIJUOPPOUDESTA epäilty nainen pysäytettiin tiistai-iltana Kokkolassa. Vuonna 1946 syntynyt nainen puhalsi poliisin alkometriin 3,72 promillen lukemat. Poliisipartio pysäytti naisen yleisövihjeiden perusteella.

ASIKKALASSA tulipalo tuhosi suuren omakotitalon korjauskelvottomaksi keskiviikkona aamupäivällä. Taloa peruskorjannut omistaja pääsi liekeiltä turvaan. Vahinkojen arvellaan nousevan yli sadan tuhannen euron. Palon syttymissyytä tutkitaan.

LÄÄKÄRIPALVELUIDEN kyseenalainen markkinointi on kasvanut. Lääkäriliiton valvontalautakunnan pohdittavaksi on kasautunut silmälääkärien ja kauneuskirurgien mainoksia. Lautakunta on kiinnittänyt huomiota mm. ylisanojen käyttöön. Sopimattomina on pidetty myös lääkäripalveluihin liittyviä kylkiäisiä.

Lue seuraavaksi