1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Yle Uutisten artikkeliarkisto

nimetön

Yle Uutisten artikkeliarkisto

SAS joutui aamulla perumaan 20 - 30 lentoa Kööpenhaminasta lentäjien lakon vuoksi. Lakko jäi kuitenkin vain kahden tunnin mittaiseksi, ja kymmenen jälkeen paikallista aikaa lentäjät palasivat töihin. Tanskalaiset lentäjät kaipaavat lisätietoa neuvottelujen etenemisestä norjalaisten lentäjien kanssa.

JAPANIN korkein oikeus on hyväksynyt Mitsubishi Tokyo Group- ja UFJ-pankkien fuusioneuvottelut. Oikeus piti näin voimassa aiemman päätöksen, jonka UFJ:n kanssa niin ikään fuusiota tavoitellut Sumisoto Mitsui -finanssikonserni olisi halunnut kumottavaksi. Yhdistyessään Mitsubishi ja UFJ muodostaisivat maailman suurimman pankin.

KONEPAJAYHTIÖ METSON liiketoimintayksikkö Metso Minerals toimittaa jätteenpolttolaitoksen Shanghaihin Kiinaan. SCIP Swire SITA Wastelle toimitettavan laitoksen kapasiteetti on 60 000 tonnia jätteitä, ja se aloittaa toimintansa 2006. Kaupan arvoa ei julkistettu.

ELEKTRONIIKKAYHTIÖ EFOREN tulos ja liikevaihto kasvoivat selvästi marras- heinäkuussa verrattuna vuotta aiempaan. Tulos ennen satunnaisia eriä oli 4,6 miljoonaa euroa kasvaen 33,8 prosenttia vuotta aiemmasta. Liikevaihto oli 51,5 miljoonaa euroa, kasvua oli 19,7 prosenttia. Yhtiön mukaan tulosta paransi myynnin kasvu ja toiminnan tehostaminen.

Lue seuraavaksi