1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Yle Uutisten artikkeliarkisto

nimetön

Yle Uutisten artikkeliarkisto

SDP:N puoluesihteeri Eero Heinäluoma sanoo, että yritysten irtisanomisinto pohjustaa palkansaajien vaadetta ottaa muutosturva-asiat esille työmarkkinaneuvotteluissa. Hänestä irtisanomiset ovat kyseenalaisia, jos firman tase on vahva ja toiminta Suomessa kannattavaa.

KOKOOMUKSEN kansanedustaja Sari Sarkomaa vaatii hallitukselta rehellisyyttä ja kuntatalouden todellisuuden myöntämistä. Hänen mukaansa kuntatalous on ensi vuonna jo toistamiseen alijäämäinen. Hallituksen on ryhdyttävä peruspalveluiden pelastusoperaatioon, Sarkomaa sanoo.

HOTELLIEN maksullisten pornokanavien sulkemista kannattaa Aamulehden tekemässä kyselyssä 55 prosenttia vastanneista. Eri mieltä oli neljäsosa. Naisista poiston kannalla oli 62 prosenttia ja miehistä 47 prosenttia. Taloustutkimus haastatteli kyselyyn 502 ihmistä. Palvelualojen ammattiliitto PAM on ehdottanut kanavien poistamista.

ELOKUVAOHJAAJA Pirjo Honkasalo on saanut useita kunniamainintoja Venetsian elokuvajuhlien Horisonttisarjassa dokumenttifilmistään Melancholian 3 huonetta. Elokuva kuvaa lapsen mielen haavoittuvuutta. Juhlien pääpalkinto, Kultainen leijona, myönnettiin englantilaisohjaaja Mike Leigh'n elokuvalle Vera Drake.

Noin 600 000 NORDEAN LUOTTOKORTILLA ei voinut nostaa tänään rahaa kotimaisilta tai ulkomaisilta automaateilta klo 8.30 - 14.00. Katkos johtui huoltotöistä ja koski Nordean MasterCardeja sekä Limiitti-joustoluotto- ja Käyttöluottokortteja.

Lue seuraavaksi