Willi Saimaa konvehdit ehtivät pääsiäispöytään

Elintarvikealan opiskelijat ideoivat ja tekivät konvehtisarjan opettajansa ohjauksessa. Tumma-, maito- ja valkosuklaa päällysteiset konvehdit sisältävät kolmea eri täytettä.

konvehdit
Willi Saimaan käsintehtyjä suklaakonvehteja
Yle

Neljä elintarvikealan leipuri-kondiittori -opiskelijaa tuottivat syksyn aikana oman konvehtisarjan ”Villi Saimaa” opettajansa Markku Vengasahon ohjauksessa. Konvehtisarjan ideoineet ja tuotteistaneet opiskelijat aloittivat puhtaalta pöydältä ja nyt käsintehdyt namupalat ovat myyntivalmiina.

Konvehtien kolme makua valittiin eri maistelutestien perusteella, kertoo yksi tekijöistä Mikko Virolainen.

Valkosuklaan sisällä on passionvadelmaa, maitosuklaan sisällä kermatryffeliä ja tumman kuoren sisään kätkeytyy päärynää.

Lähteet: Yle Etelä-Karjala