Hyppää sisältöön

Pet Shop Boys Suomeen heinäkuussa

Popikoni Pet Shop Boys saapuu Suomeen heinäkuussa ensimmäistä kertaa kahteentoista vuoteen. Neil Tennantin ja Chris Lowen muodostaman brittiduon jo nettisivuillaan lupailema konsertti toteutuu Helsingin Jäähallissa torstaina 2. heinäkuuta.

Liput tulevat myyntiin maanantaina 20. huhtikuuta Lippupisteessä.

Pet Shop Boys on esiintynyt Suomessa vain kahdesti aikaisemmin - vuonna 1991 Helsingin Jäähallissa ja vuonna 1997 Turun Ruisrockissa. Yhtyeen heinäkuun Suomen keikka on osa laajaa Euroopan kiertuetta.

Pet Shop Boys aloitti uransa jo vuonna 1981 kun Neil Tennant ja Chris Lowe tapasivat sattumalta elektroniikkakaupassa Lontoon Kings Roadilla. Sittemmin kaksikko on tehnyt pitkän listan hittibiisejä kuten West End Girls, It’s A Sin, Suburbia, Always On My Mind ja Go West. Pet Shop Boys on myynyt yli 50 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti ja noussut neljä kertaa brittien sinkkulistan ykköseksi. Duon tuorein levy Yes julkaistiin maaliskuun lopussa.

Pet Shop Boys palkittiin vastikään myös Brit Awardilla sarjassa Outstanding Contribution To Music -sarjassa. Elämäntyöpalkintoa pidetään Brittein saarten arvostetuimpana.

.
.