1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. viihde

Talent-sensaatio Susan Boyle on suosiostaan ällikällä lyöty

Britannian Talent-ohjelmassa laulutaidoillaan hämmästyttänyt ja internetissä miljoonia katsojia kerännyt Susan Boyle on ällikällä lyöty saamastaan huomiosta. 47-vuotias Boyle aikoo kuitenkin pitää jalkansa tukevasti maassa.

viihde
Boyle hämmästyi kuullessaan toimittajalta, että hänen esiintymisiään oli katsottu YouTubesta jo yli 11 miljoonaa kertaa. Nyt katsojamäärä on vielä paljon suurempi.Reuters-TV

Susan Boyle nousi julkisuuteen viime viikon lauantaina, kun hän esiintyi Britannian Talent-ohjelmassa. Vaatimattoman näköinen nainen esitti sykähdyttävästi The Miserables-musikaalin kappaleen I Dreamd A Dream. Tällä viikolla Boylesta tuli maailmanlaajuinen ilmiö, kun hänen esityksensä päätyi nettiin ja sen on muutamassa päivässä katsonut esimerkiksi YouTubesta miljoonat ihmiset.

Äkillisen suosion jälkeen Susan Boyle on saanut Skotlannin Blackburnissa sijaitsevaan kotiinsa tukuttain fanipostia sekä haastattelupyyntöjä niin kotimaisiin kuin kansainvälisiin medioihin. Esimerkiksi Oprah Winfrey on pyytänyt hänet vieraakseen talk showhunsa.

- Olen aivan ällikällä lyöty. Tämä on ollut aivan uskomatonta, Boyle sanoo.

Susan Boyle kertoo aloittaneensa laulamisen 12-vuotiaana koulussa. Sen jälkeen hän on esiintynyt erilaisilla klubeilla ja osallistunut muun muassa karaokekilpailuihin. Hän muistelee huvittuneena Talent-ohjelmaan osallistumista, sillä aluksi kukaan ei uskonut hänen kykyihinsä.

Julkisuuden hullun myllystä huolimatta Boyle aikoo pitää päänsä kylmänä.

- Otan pieniä askeleita kerrallaan ja pidän jalat maassa, Boyle naurahtaa.

Lähteet: Reuters, YLE Uutiset

Lue seuraavaksi