Kesärengastus yllätti yötiellä

Nuorisoseurueen henkilöauto teki Padasjoella perjantai-iltana kuperkeikan. Ratissa oli vuonna 1991 syntynyt orimattilalaismies, joka oli kortiton. Lahdessa kesärengastettu maasturi lipesi vastaantulevan kaistalle ja aiheutti nokkakolarin jäisellä tiellä.

Nelihenkisen nuorisoseurueen auto ajoi tieltä ulos Padasjoen Maakeskessä myöhään eilen illalla. Kaikki mukana olleet toimitettiin Päijät-Hämeen keskussairaalaan tarkastuttamaan vammojaan. Kuljettana oli kortiton -91 syntynyt orimattilalaismies. Auto vaurioitui kauttaaltaan.

Hieman myöhemmin pelastuslaitoksen apua tarvittiin Lahden Ahtialassa, jossa 19-vuotiaan kuljettajan maasturi lipesi vastaantulevan henkilöauton kaistalle, aiheuttaen nokkakolarin. Autoissa oli kaikkiaan kolme henkilöä, jotka saivat lieviä vammoja. Tapahtumapaikalla tie oli jäässä ja molemmissa autoissa oli kesärenkaat.

Järvelässä motocrossipyörän kuski puhalsi sekä alkolukemat että antoi amfetamiinituloksen huumetestissä. Rekisteröimättömään ajokkiin oli kiinitettty auton rekisterikilpi ja kuskilta puuttui ajokortti.