Traagisesta tosi-tv-julkkiksesta tehdään musikaali

Äskettäin kuolleesta brittiläisestä Jade Goodysta tehdään musikaali. Goody nousi kuuluisuuteen Big Brother -tosi-tv-sarjan brittiversiossa seitsemän vuotta sitten ja eli sen jälkeen julkisuudessa. Pääosan esittäjä valitaan tv-kilpailulla, kertoo Goodyn ystävä ja liikekumppani Danny Hayward.

kulttuuri
Iso-Britannian Big Brother -tähti Jade Goody suutelee miestään Jack Tweediä
Goody meni naimisiin Jack Tweedin kanssa kuukausi ennen kuolemaansa.REUTERS TV

Musikaalista ei ole vielä solmittu tuotantosopimusta. Projekti kuitenkin pannaan toteen lähikuukausina, Hayward vakuuttaa Britannian yleisradioyhtiölle BBC:lle.

Hayward kertoo Goodyn tienneen projektista ja kannattaneen sitä. Hän sanoo toivovansa, että Goodyn esittäjälle käy kuten Goodylle: tavallisesta tytöstä tulee kaikkien tuntema kuuluisuus.

Kysymykseen siitä, yrittääkö Hayward löydä rahoiksi kuolleella ystävällään, Hayward sanoo, ettei kukaan kärsi, jos tietoisuus kohdunkaulan syövästä leviää Goodyn ansiosta ja ihmiset kaiken lisäksi viettävät hauskan illan teatterissa.

Goody kuoli viime kuussa kohdunkaulan syöpään 27-vuotiaana. Viime viikolla ilmestyi hänen sairauspäiväkirjansa, joka kertoo hänen kamppailustaan syöpää vastaan.

Goodyn elämästä on tekeillä myös elokuva. Neuvotteluja kerrotaan käydyn useiden elokuvayhtiöiden kanssa.

Lähteet: YLE Uutiset