Imatran Rock To The River peruttu tältä vuodelta

Taloudellisesti kovat ajat ja yhteistyökumppaneiden vetääntyminen ajoi kuudesti Imatrankoskella järjestetyn festivaalin ahtaalla. Järjestäjät suunnittelevat paluuta vuonna 2010.

viihde
Festariyleisöä
FestariyleisöäTommi Parkkinen/Yle

Kuudesti Imatralla järjestetyn festivaalin puuhamiehen Janne Hämäläisen mukaan taloudellisesti kovat ajat koituivat festivaalin kohtaloksi.

-Nyt harmittaa kyllä sydänjuuria myöten. Täytyy vaan purra hammasta ja jatkaa tiukasti eteenpäin, sanoo tapahtumasihteeri Hämäläinen.

Hämäläisen mukaan myös festivaalin järjestelyissä viime vuonna olleiden Eastwayn ja MotoPark Virtasalmen vetäytyminen tapahtuman järjestelyistä vaikutti ratkaisuun.

Imatrankoskella rokattanee seuraavaksi vuonna 2010

Oikeudet festivaalin nimeen omistava Hämäläinen luonnehtii ratkaisua välivuodeksi ja pitää mahdollisena, että festivaali järjestetään jälleen vuonna 2010.

- Etelä-Karjalassa on kuitenkin tilausta tällaiselle festarille, rock-kulttuuri on maakunnassa vahva. Aiomme kaikintavoin pitää festivaalin hengissä, lupailee Hämäläinen.

Rock To The Riverissä ovat vuosien varrella esiintyneet lukuisat koti- ja ulkomaiset rockin huippunimet.

Siitä huolimatta suuret yleisömassat eivät ole ottaneet festivaalia täysin omakseen.

- Nämä kuusi vuotta ovat olleet välillä raskaita. Positiivisiakin asioita on tapahtunut, palkitsevinta on ollut nähdä festivaalikansan hymyt kun rocki alkaa soida, muistelee Janne Hämäläinen.

Lähteet: YLE Etelä-Karjala

Uusimmat uutiset puhelimeesi

Lataa Yle.fi-sovellus