Waldo’s People lähtee viisufinaaliin nautiskelemaan

Waldo’s People lähtee lauantaiseen Euroviisujen finaaliin ilman paineita. Ryhmän tavoite loppukilpailuun pääsystä täyttyi, joten Marko Reijosen mukaan finaaliin mennään nautiskelemaan.

Tiistaina Moskovassa käydyn Euroviisujen ensimmäisen semifinaalin jälkeen Waldo’s People -ryhmän keulakuva Marko Reijonen oli huojentunut. Hetkeä aiemmin Suomi oli selvittänyt tiensä viisufinaaliin.

- Nyt on onnellinen mutta tyhjä olo, Reijonen sanoo.

Hänen mukaansa semifinaalissa oli 14 hyvää popsävelmää, joten on vaikea tajuta finaaliin selviämistä. Reijonen kuvailee ratkaisuhetkeä käsittämättömäksi.

- Se oli sokki. Yritän tässä vielä käydä pari seuraavaa vuorokautta läpi sitä tunnetta. Se oli ihan käsittämätöntä. Nyt on tavoite saavutettu, ja se on kaikista tärkeintä.

Marko Reijonen on erittäin tyytyväinen tiistaiseen esitykseen.

- Kaikista vastoinkäymisistä huolimatta saatiin se paras isku tuohon semifinaaliin. Vielä iltapäivän kenraalissa ei vielä oltu ihan siinä, mutta saatiin sitten urheilijoiden tapaan se huippukunto semifinaaliin. Siitä kolmesta minuutista vain nauttii, ja olisi tehnyt mieli vetää puolentoista tunnin keikka heti perään.

Semifinaalin jälkeen Waldo’s People suuntasi suoraan hotellille lepäämään. Heti keskiviikkona alkavat jälleen eri medioiden haastattelut sekä valmistautuminen perjantain finaaliharjoituksiin ja itse lauantaiseen finaaliin.

- Nyt mennään tosi vapautuneesti, koska tavoite on saavutettu. En ota mitään paineita. Me vedämme meidän show’mme, ja katsotaan mihin se riittää. Mutta tosi kova finaali on tulossa. Siellä on kuitenkin isoimmat maat ja isoimmat starat esiintymässä meitä vastaan, mutta me aiomme vain nautiskella, sanoo Marko Reijonen.