Madventuresin Rantala luennoi videokuvaamisesta

Palkitun Madventures-ohjelman palkittu esiintyjä luennoi lauantaina erityisesti matkailusta ja valokuvaamisesta kiinnostuneille Kotkassa.

Madventures

Televisiokanava Subin suosituimman ohjelman, Madventuresin Riku Rantala luennoi Kotkan Valokuvakeskuksessa kello 13 alkaen.

Rantala kertoo matkakuvaamisesta, esittelee kuvia ja kertoo tarinoita. Luento on suunnattu etenkin matkailusta ja valokuvaamisesta kiinnostuneille.

- Tässä tapauksessa emme keskity taidevalokuvaukseen, varsinkaan kun me emme ole valokuvauksen erityisammattilaisia. Keskitymme enemmän videokuvaukseen. Itse ajattelin, että tämä ei ole sellaista saarnastuolista annettua "bullaa" vaan enemmänkin interaktiivista eli toivottavasti ihmisillä on paljon kysymyksiä, valottaa Rantala luennon sisältöä.

Madventures on matkailuohjelma, jossa kaksi suomalaista kiertää maailmalla tutustumassa vieraisiin kulttuureihin ja ilmiöihin. Riku Rantala voitti alkuvuodesta Kultainen tv -palkinnon parhaana miesesiintyjänä. Madventures palkittiin parhaana ohjelmana.

Luennot kuuluvat koulutusohjelmaan, joka on osa kehittämisyhtiö Cursorin Luovat alat Kotka-Hamina-ohjelmaa.

Lähteet: YLE Kymenlaakso