1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. viihde

Susan Boyle odotetusti jatkoon Talent-kykyohjelmassa

Skotlantilainen laulajasensaatio Susan Boyle on odotetusti edennyt välieriin Britannian Talent-kykyohjelmassa.

viihde
Susan Boyle Talent-kisan esityksessä.
Susan Boyle sijoittui Talent-kisassa toiseksi.Reuters-TV

Britannian yleisradioyhtiö BBC:n mukaan Boyle hyppi riemusta ja julisti olevansa ikionnellinen kuultuaan pääsystään 40 parhaimman esiintyjän joukkoon: "I am on top of the world!"

Boylen kanssa kykykilpailun voitosta kisaavat muun muassa sekä Michael Jacksonia että Darth Vaderia imitoiva esiintyjä ja tanssiva koira. Mukana on myös kolmesta maanviljelijästä koostuva ryhmä, joka itse kuvaa esitystensä teemana olevan "kaikkea, mitä ei pitäisi kottikärryillä tehdä".

Susan Boyle nousi koko maailman tietoisuuteen, kun vaatimattoman näköinen nainen esitti Talent-ohjelmassa sykähdyttävästi Les Misérables-musikaalin kappaleen I Dreamed A Dream. Esitys päätyi YouTubeen, jossa se on käyty katsomassa jo lähes 60 miljoonaa kertaa.

Äkillisen suosion jälkeen Susan Boyle on saanut Skotlannin Blackburnissa sijaitsevaan kotiinsa tukuttain fanipostia sekä haastattelupyyntöjä niin kotimaisiin kuin kansainvälisiin medioihin. Häntä on haastateltu muun muassa CNN-kanavan Larry King showssa sekä Oprah Winfreyn talk showssa.

Lähteet: YLE Uutiset

Lue seuraavaksi