1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. viihde

Conan O'Brien tuo lisää sketsejä Tonight Show'hun

The Tonight Show'n uutena vetäjänä maanantaina aloittava Conan O'Brien aikoo tuoda oman silauksensa ohjelmaan. Viimeiset 17 vuotta ohjelmaa isännöinyt Jay Leno luotti ohjelmassa vitseihin. O'Brien aikoo käyttää show'ssa enemmän visuaalisia elementtejä sekä sketsejä.

Kuva: AP Graphics Bank.

Saturday Night Live -ohjelmaa ja Simpsoneita aikoinaan käsikirjoittanut Conan O'Brien kertoo tulevansa sketsiviihteen puolelta, joten se tulee näkymään The Tonight Show'ssa. Hän haluaa myös käyttää Jay Lenoa enemmän visuaalisia elementtejä hyväkseen.

- Minusta on aina ollut hupaisaa laittaa taskulamppu leukani alle ja ennustaa tulevaisuutta. On hauskaa olla vähän hölmö, O'Brien sanoo.

Helmikuussa Late Night -ohjelman juontajana pestinsä lopettanut Conan O'Brien odottaa malttamattomana uuden show'nsa alkamista. Hänet valittiin tehtävään jo viisi vuotta sitten.

- Olo on kuin kilpahevosella, joka laitettiin lähtökarsinaan viisi vuotta sitten. Nyt haluan vain lähteä liikkeelle, hän kuvailee tuntojaan.

Conan O'Brienin maanantaina nähtävän Tonight-debyytin musiikkivieraana on Pearl Jam. Ensimmäisen vieraan kunnian saa koomikko Will Ferrell. O'Brien sen sijaan nähdään Jay Lenon viimeisessä The Tonight Show'ssa perjantaina.

Conan O'Brienin The Tonight Show nähdään muutaman päivän viiveellä Subilla.