1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. viihde

Susan Boyle joutui sairaalaan uupumuksen vuoksi

Brittiläisen kykyjenetsintäkisan kautta maailmanlaajuisen jättisuosion saavuttanut laulajatar Susan Boyle on joutunut sairaalaan. Boylen kerrotaan kärsivän uupumuksesta.

viihde

Boyle jäi yllättäen kakkoseksi Britain's Got Talent -kisan finaalissa lauantaina. Yleisö äänesti voittajaksi 11 nuorukaisen muodostaman Diversity -tanssiryhmän.

Televisioyhtiö Talkbackin mukaan Boyle oli lauantaisen loppukilpailun jäljiltä uupunut ja henkisesti lopussa. Poliisin mukaan laulajatar lähti hoitoon vapaaehtoisesti.

Pääministerikin huolestui Boylen voinnista

Britanniassa epäiltiin jo ennen lauantain finaalia, että paineet saattaisivat osoittautua liian suuriksi vaatimattomista oloista maailmanmaineeseen ampaisseelle Boylelle.

Aiemmin tällä viikolla hän tuohtui hotellinsa aulassa toimittajalle niin, että tilanteen rauhoittelemiseen tarvittiin poliisia. Lääkärit ovat seuranneet Boylen vointia koko kisan ajan.

Susan Boylen sensaatiomaisuudesta kertoo myös se, että sunnuntaina Britannian pääministeri Gordon Brown otti yhteyttä kilpailun tuomaristoon. Brown kertoi halunneensa varmistaa, että Boyle voi hyvin.

Susan Boylen eri esityksiä on katsottu YouTube-videosivustolla arviolta 150 miljoonaa kertaa.

Lähteet: Reuters, AP, AFP

Lue seuraavaksi