Brunon tippuminen Eminemin syliin oli julkisuustemppu

MTV Movie Awardseissa kohahduttanut näyttelijä Sacha Baron Cohenin laskeutuminen Eminemin päälle oli etukäteen sovittu juttu. Yhden show'ta käsikirjoittamassa olleen mukaan kyseessä oli etukäteen harjoiteltu stunt-temppu.

Sacha Baron Cohenin esittämä itävaltalainen muotitoimittaja Bruno laskeutui katosta Eminemin päälle MTV Movie Awardsissa 2009. Kuva: Reuters-TV / MTV: Music Television

MTV:n sunnuntaisessa gaalassa Sasha Baron Cohen esittämä itävältalainen muotitoimittaja Bruno liiteli katossa vaijereiden varassa enkeliasuun pukeutuneena. Mies kuitenkin törmäsi katon rajassa olleeseen esteeseen, jonka jälkeen hän joutui laskeutumaan alas. Cohen putosi pää alaspäin suoraan rap-tähti Eminemin syliin. Eminem puolestaan näytti olevan välikohtauksesta raivoissaan. Hän myös poistui salista välittömästi.

Show'n käsikirjoittaja Scott Aukerman on nyt paljastanut, että kohtausta harjoiteltiin pukuharjoituksissa. MTV, Cohen ja Eminem eivät ole kommentoineet tapausta.

MTV Movie Awards keräsi Yhdysvalloissa 5,3 miljoonaa katsojaa, mikä on gaalan paras katsojamäärä sitten vuoden 2004. Julkisuustempuksi osoittautuneesta Brunon ja Eminemin välikohtauksesta tehty videoklippi keräsi ensimmäisen vuorokauden aikana 800 000 katselukertaa MTV:n nettisivuilla.