1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. tangot (tanssit)

Rosa ja Sami Turun Radion tango-opettajat

Rosa Meriläinen ja Sami Helenius opettavat Turun Radion kuulijoille tanssin saloja Turun Radion Tangomarkkina-lähetyksissä.

tangot (tanssit)
Tangomarkkinat

YLE Turun Radio osallistuu näyttävästi Turussa 4.-6. kesäkuuta järjesttävien Tangomarkkinoiden semifinaaleihin. Turun Radiosta tulee tango-aiheista ohjelmaa torstaista lauantaihin.

Luvassa on myös kuuntelijakilpailu, jonka palkintona on televisiosta tuttujen Rosa Meriläisen ja tanssinopettaja Sami Heleniuksen tanssitunti. Kurssille pääsee 10 paria.

Tanssikurssi järjestetään perjantain 5. kesäkuuta Turun Uittamon tanssilavalla. Maanantaina Turun Radion internet-sivuilla julkaistaan lomake, jossa voi ilmoittautua arvontaan. Tangokurssille voi päästä myös tangotietokilpailun ja yllätyskilpailujen kautta.

Rosa Meriläinen ja Sami Helenius esiintyvät myös muulle yleisölle Uittamon perjantaitansseissa. Illan pääesiintyjä on Channel Four & Risto Nevala.

Karaoketähdet Turun Radion lähetyksessä

Turun Tangomarkkinat Semifinaalin ohessa järjestetään myös Tangokaraoke-kilpailu. Laulajakyvyt pääsevät perjantaina näyttämään taitonsa suoraan asiantuntijoille, sillä tuomaristo koostuu Tangomarkkinoiden tuomarijäsenistä ja mukana on niin median, levy-yhtiön ja ohjelmatoimiston edustajia.

Kilpailu on avoin kaikille tangosta kiinnostuneille ja mukaan mahtuu parisenkymmentä laulajaa.

Kolme parasta laulajaa pääsee YLE Turun Radion suoraan lähetykseen lauantaina 6.6. Lähetys tehdään Turun kauppatorilla, Tangotoritapahtuman yhteydessä, Turun Radion karaoketeltasta.

Lue seuraavaksi