Hyppää sisältöön

Näyttelijä David Carradinen kuolema saattoi olla vahinko

Yhdysvaltalainen näyttelijä David Carradine on kuollut Bangkokissa Thaimaassa. Thaimaan poliisin mukaan Carradinen kuolema saattoi olla vahinko. Carradinen tunnetuimpia töitä olivat Quentin Tarantinon Kill Bill - elokuvat.

Kuva: Reuters

72-vuotias Carradine kuoli hotellihuoneessaan Bangkokissa keskiviikon ja torstain vastaisena yönä. Hänet löydettiin huoneen kaapista naruihin sidottuna. Narut olivat hänen kaulansa ja sukupuolielintensä ympärillä.

Perjantaina tehdyssä ruumiinavauksessa kuolemansyyksi varmistui tukehtuminen. Poliisi epäilee, että kyseessä oli seksileikki, ja Carradine olisi tukehtunut vahingossa.

Carradine nousi maineeseen 1970-luvun tv-sarjassa Kung Fu, joka sai jatkoa seuraavilla kahdella vuosikymmenellä. Hän näytteli kaikkiaan yli 200 tv-sarjassa ja elokuvassa, joista nimekkäimpiä ovat Quentin Tarantinon ohjaamat Kill BIll 1 ja 2 vuosilta 2003 ja 2004.

Hänen viimeiseksi elokuvakseen jäi tänä vuonna ilmestynyt Crank 2: High Voltage. Hän oli Thaimaassa kuvatakseen uutta elokuvaa.

Carradine kuului nimekkääseen näyttelijäperheeseen. Hänen ohellaan sekä isä John Carradine että veli Keith Carradine olivat näyttelijöitä.

.
.