1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. talous

Kokoomuksen Hemming arvostelee harvinaisen ankarasti keskustaa ja Korhosta

Kokoomuksen uusmaalainen kansanedustaja Hanna-Leena Hemming arvostelee blogissaan poikkeuksellisen kovin sanoin keskustan puoluesihteeriä Jarmo Korhosta poliitikkojen maineen pilaamisesta vaalirahakohulla. Arvostelun kohteeksi joutuu myös keskustapuolueen toiminta laajemminkin.

Hemming arvostelee Korhosta poliittisesta pelaamisesta, joka vie vie ihmisiltä uskon politiikkaan ja kansanedustajiin. Hemming kysyy kirjoituksessaan, oliko Korhonen se, joka kielsi kertomasta kähmimästään vaalirahasta kansanedustajien vaalirahailmoituksessa. Hemming kysyy myös, oliko salailu tuen saamisen ehto.

- Sinun pelisi hintaa tässä nyt on maksettu kohta kaksi vuotta ja minä olen saanut tarpeekseni, Hemming lataa blogissaan ja vaatii puoluesihteerin erottamista.

Hemming syyttää Korhosta myös rintamakarkuruudesta: "Ensin sotket kaikki suhmuroinnillasi ja sitten pakenet lomalle ja jätät muut vastaamaan teoistasi."

Oman osansa kirjoituksessa saa myös keskustapuolueen toiminta ja puolueen kenttäväki. Hemming kirjoittaa, että puoluekenttä tuki Korhosta vuosi sitten ja kysyy, kuka ottaa kantaakseen sen, että ei ainoastaan koko keskustapuolueen toiminta näytä likaiselta rahan ja tekojen koplaamiselta, vaan tulilinjalla ovat kaikki puolueet.